Home
Menu


Nieuws

RSS
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Nieuw project van start! Vanaf maandag 5 november begint ook de bovenbouw met een nieuw project: kleding en sport. In ond ... Lees meer»
Nieuw project Communicatie De bovenbouw werkt de komende periode aan een nieuw project: Communicatie! In de flyer kunt u m ... Lees meer»
Afsluiting project Op woensdag 31 januari a.s. van 11.45 uur tot 12.15 uur is op school te zien hoe de kinderen heb ... Lees meer»
Sinterklaas foto's Wilt u graag een fotobestand van de Sinterklaasfoto's van dit jaar? U kunt deze opvragen.  Lees meer»
Project Voeding... de tipkaarten! Ontdekken hoeveel smaakpapillen je hebt? Het kan, met de proefjes van de tipkaarten! Ook meten w ... Lees meer»
Studiedag Onderbouw mijnplein Op woensdag 1 november heeft mijnplein voor alle onderbouwleerkrachten een studiedag georganisee ... Lees meer»
Fietscontrole! Gisteren hebben we op school in groep 5-8 fietscontroles uitgevoerd! Met inzet van ouders en ver ... Lees meer»
Kinderboekenweek 2017 De Kinderboekenweek van 2017 met als thema Gruwelijk Eng! loopt alweer bijna ten einde.  Lees meer»
Zaterdag klusdag! Afgelopen zaterdag is er hard gewerkt om het plein en de omgeving weer startklaar te maken voor ... Lees meer»
Een gezonde dochter voor juf Wendy en Sibren! Op 1 augustus is juf Wendy bevallen van Veerle! Een gezonde dochter voor Wendy en Sibren en een ... Lees meer»