Nieuws

RSS
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Afsluiting project Op woensdag 31 januari a.s. van 11.45 uur tot 12.15 uur is op school te zien hoe de kinderen heb ... Lees meer»
Sinterklaas foto's Wilt u graag een fotobestand van de Sinterklaasfoto's van dit jaar? U kunt deze opvragen.  Lees meer»
Project Voeding... de tipkaarten! Ontdekken hoeveel smaakpapillen je hebt? Het kan, met de proefjes van de tipkaarten! Ook meten w ... Lees meer»
Studiedag Onderbouw mijnplein Op woensdag 1 november heeft mijnplein voor alle onderbouwleerkrachten een studiedag georganisee ... Lees meer»
Fietscontrole! Gisteren hebben we op school in groep 5-8 fietscontroles uitgevoerd! Met inzet van ouders en ver ... Lees meer»
Kinderboekenweek 2017 De Kinderboekenweek van 2017 met als thema Gruwelijk Eng! loopt alweer bijna ten einde.  Lees meer»
Zaterdag klusdag! Afgelopen zaterdag is er hard gewerkt om het plein en de omgeving weer startklaar te maken voor ... Lees meer»
Een gezonde dochter voor juf Wendy en Sibren! Op 1 augustus is juf Wendy bevallen van Veerle! Een gezonde dochter voor Wendy en Sibren en een ... Lees meer»
Concert Leerorkest 2017 Het Leerorkest heeft op 11 mei een mooi concert gegeven in de kerk. Onder begeleiding van Muziek ... Lees meer»
Project Energie! Groep 5 t/m 8 begint op maandag 3 april met het nieuwe project Energie. De komende 5 weken leren ... Lees meer»
Wandelen in je eigen tekening Op donderdag hebben de kinderen een workshop van Michiel Bos van de Toonwerkplaats gehad, waarbi ... Lees meer»
De Veldtocht van start! De culturele Veldtocht is vandaag in Olst-Wijhe van start gegaan! Wij hadden als school bezoek v ... Lees meer»
Doe-opdrachten project Geloof Doe-opdrachten vanuit het project Geloof in de midden- en bovenbouw in circuitvorm; het was een ... Lees meer»
Het nieuwe project: Bouwen! Het nieuwe project begint na Pasen, we gaan werken over het thema Bouwen.  Lees meer»
Lenn is geboren! Juf Wendy en haar man Sibren zijn op 12 april de trotse ouders geworden van hun eerste kindje, z ... Lees meer»
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste