Welkom

Welkom op de website van de Aloysiusschool. Een school waar iedereen zich thuis voelt. Een school met een warme uitstraling en een grote betrokkenheid op elkaar. De Aloysiusschool ligt in het centrum van Boskamp en is daarmee een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Ons motto: LEEF LEER LACH!

Je mag zijn wie je bent, Sta open voor anderen en ontwikkelingen om je heen. Wees blij met jezelf!

Wij willen dat onze leerlingen beseffen dat door te leren zij hun leven positief kunnen beïnvloeden. Kansen benutten en uitdagingen aangaan, gaat het best met een goed zelfvertrouwen. Hiermee kunnen onze leerlingen hun eigen leven verrijken. Wij willen hen helpen om evenwichtige en gelukkige mensen te worden, die vol zelfvertrouwen en samen met anderen zich bewegen in de maatschappij.

Nieuws

Spelletjesmiddag

Zondag begint de goede week en in het kader van deze week wilden wij als klas iets leuks organiseren voor een ander. ...
lees meer

Pannenkoekendag 2018

Pannenkoekendag 2018! Groep 5 en 6 stak de handen uit de mouwen en beleefde samen met de bewoners van St. Willibrord ...
lees meer

Contact

St. Aloysiusschool
Boskamp 19
8121 CW  Olst (Boskamp)
Tel. 0570-561564
Email: aloysius@mijnplein.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Informatie avond Huisvesting onderwijs Olst-Wijhe
Startdatum/tijd: dinsdag 27 juni 2017 20:30
Einddatum/tijd dinsdag 27 juni 2017 22:00
Terugkerende gebeurtenis Enkele
Prioriteit: Normaal
Omschrijving:
Deze informatie bijeenkomst zal in het teken staan van de huisvesting Onderwijs in de gemeente Olst-Wijhe. Het rapport dat ten grondslag ligt aan de diverse scenario's wordt op deze avond door het bestuur van mijnplein toegelicht.
Aangemaakt door Marlous Esselink Op maandag 19 juni 2017